дава най-добрия
живот на Вашия
най-добър приятелнауката направи това

Hill’s Brand Horizon

дава най-добрия
живот на Вашия
най-добър приятелнауката направи това

Hill’s Brand Horizon

#our-pet-foods (anchor only visible for authoring)

Хранене, водено от науката и обичано от домашните любимци

За болни или здрави домашни любимци, от всяка възраст, размер и тези с множество специфични нужди — Hill's помага да им придадете увереност и допълнителен блясък. Защото, когато науката е начело в създаването на храната на домашните любимци, животът се променя завинаги.

Лечебно хранене, което помага на ветеринарните лекари да преобразяват живота на Вашия домашен любимец

Ако Вашият домашен любимец е изправен пред специфично здравословно състояние или се нуждае от специализирана диета, храните Hill's Prescription Diet предлагат клинично доказано, променящо живота хранене.

Ежедневно хранене за всеки етап от живота на здравия Ви домашен любимец

Домашните любимци имат специфични за породата и възрастта променящи се уникални нужди. Храните от серията Hill’s Science Plan Ви помагат да осигурите хранене, което поддържа техния непрекъснато променящ се живот.

Усъвършенствано хранене, ексклузивно за ветеринарни клинки, което помага на Вашия домашен любимец да вземе максимума от всеки ден

Всяка храна Hill's Vet Essentials включва 5 незаменими ползи, насочени към специфичните нужди на Вашия домашен любимец. Нашите прецизно балансирани формули помагат за поддържане на цялостното здраве на Вашия домашен любимец във всеки етап от живота.

Вземете максимума от Hill's

dog walking with bag of kibble in its mouth

Намерете нашите храни близо до Вас

#why-hills (anchor only visible for authoring)

Доверяваме се на науката, за да трансформираме живота

Науката оказва влияние върху храните Hill's за домашни любимци – тя вдъхновява усилията ни да направим реална промяна в живота на хората и домашните любимци. Научете как изпълняваме обещанието си за напредък.

boy playing with dog in grass

Променяме живота чрез храната

Правилната храна е от съществено значение за здравето и благополучието на Вашия домашен любимец. С екип от ветеринарни лекари, диетолози и експерти по хранене, ние разработваме храни, базирани на нуждите на домашните любимци.

Прочетете още

animal shelter worker holding cat

Хранене и нов дом за всеки питомец в нужда

Всяка година предоставяме храна на стотици приюти по целия свят, за да помогнем и дадем на питомците в тях втория шанс, който заслужават.

Нашата програма за приюти

dog running in grass with toy in its mouth

От производствени обекти с нулеви отпадъци до рециклируеми опаковки и други, ние винаги търсим нови начини да подобрим нашите процеси в името на планетата.

Нашата устойчивост

Hill’s Pet Nutrition employee playing with cats

Дом за нашите №1 тестъри на вкус

Ние се грижим за 900+ кучета и котки в нашия международен център по хранене на домашни любимци (PNC), които ни помага да разберем по-добре биологията на домашните любимци и съответно да оптимизираме нашите съставки и вкусове.

Научете повече