Нашата компания

Нашата мисия

Да обогатяваме и удължаваме специалната връзка между хората и техните домашни любимци.

Визия

Нашата визия е да оглавяваме премиум сегмента от световния пазар на храни за домашни любимци от позицията си на общопризнат, глобален лидер в здравословното хранене за домашни любимци.
С други думи, ние, подобно на нашия основател д-р Марк Морис-старши, вярваме, че храната е от фундаментално значение за здравето на домашните любимци и продължителността на живота им. Искаме светът да знае, че храните за домашни любимци на Hill's са най-добрите на пазара.

Философия

Ние вярваме, че всички животни – от Вашия любимец до нашите питомци – заслужават любов и грижи през целия си живот. Затова се гордеем, че нашите храни могат да променят живота на вашите любимци. Ние ви обещаваме да останем верни на ангажимента си към благополучието на животните навсякъде по света.

Dr. Mark Morris Sr.

Нашата история

Бъди, вдъхновителят на Hill's

Компанията Hill’s е основана от д-р Марк Морис, един изключителен ветеринарен лекар. Той вярвал, че трябва да се отнасяме към здравето на домашните любимци точно толкова сериозно, колкото и към нашето. Виждайки връзката между лошото хранене и заболяванията у животните, д-р Марк Морис разработва храна, превъзхождаща всяка друга на пазара. Повратният момент за д-р Морис е срещата му с незрящ мъж на име Морис Франк и неговия скъп приятел, кучето водач Бъди. Бъди страдал от бъбречно заболяване и той помолил д-р Морис за помощ. Д-р Морис знаел, че много от тогавашните готови храни за домашни любимци са богати на фосфор и протеини, за да бъдат по-вкусни, а това ги правело потенциално вредни за бъбреците. И така, той се заел да разработи храна с ниско съдържание на сол и все пак вкусна и с висока хранителна стойност.

Тази храна се превърнала в Hill's Prescription Diet k/d™ – първата храна за домашни любимци, която Hill's пуска на пазара. Тя помогнала на Морис и Бъди да останат още дълги години заедно. Затова гледаме на Бъди като първия домашен любимец на Hill's.

Прочетете още

Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

Традиция в грижите

Д-р Марк Морис-старши

Роден през 1901 г. Д-р Морис е визионер в областта на клиничното хранене. Той вярвал, че храната може да подобри живота на домашните любимци с определени здравословни проблеми.

Д-р Марк Морис-младши

Синът на д-р Марк Морис-старши продължава наследството на баща си в областта на храните за домашни любимци и е смятан за основоположник на ежедневните храните за домашни любимци.

A veterinarian holds a gray cat.

НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ КЪМ БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА ЖИВОТНИТЕ

Всички животни под грижата на Hill’s Pet Nutrition ще живеят в дружелюбна, безопасна, забавна и чиста среда. Използваме само неинвазивни, хуманни изследователски методи, необходими за разработването на хранителна технология, която да осигури здраве и дълъг живот на кучетата и котките.
 

Прочетете още

 

НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ КЪМ УСТОЙЧИВОСТ

 


Hill’s се стреми към устойчивост под много форми. Този ангажимент се простира отвъд животните и включва Хората, Изпълнението и Планетата.

Прочетете още

Социална ангажираност

Hill's в партньорство с ценровете за бездомни животни

Програмата Храна, Подслон & Любов™ на Hill's изхранва на ден над 100 000 кучета и котки по света, за да бъдат те по-здрави, по-щастливи и готови да намерят ново семейство. Присъединете се към нашите усилия за намиране на любящ дом за тях.