ХРАНЕНЕ
ОСНОВАНО НА НАУКАТА

Hill’s Brand Horizon

Ние сме лидери в няколко научни области и така създаваме качествените храни, които любимците ви заслужават

Ние вярваме, че науката е най-добрият начин да осигурим най-добрата грижа за любимците ви. Тенденциите идват и си отиват, но нашата хранителна философия се базира на науката, тя ни води в създаването на иновативни храни, които осигуряват най-добрия живот за вашите любимци.

Нуждите на вашите любимци са на първо място

Истинската иновация не се прави по шаблон, затова в Hill’s работят над 220 ветеринарни лекари, квалифицирани експерти и диетолози, които знаят от какво се нуждаят любимците ви, за да живеят възможно най-дълго и щастливо. Знаем, че няма пряк път към откритията, затова първо питаме „ами, ако?“ и след това правим клинични проучвания, които дават надеждни резултати. Така стигаме до открития и модели, които водят до истински пробиви.

икона на научно ръководени съставки

Съставки, основани на науката

Най-големи резултати се постигат, като се започне от най-малките детайли. Доброто храносмилане, силните кости и красивата козина са резултат от внимателно подбрана комбинация от съставки и хранителни вещества.

купа мокра храна с подчертани съставки

Изобразените съставки имат илюстративна цел.

Съставките варират според продукта.

Подборът на съставки започва с дълбокото разбиране на биологията на домашните любимци и техните специфични хранителни потребности. Избираме комбинации, които не само имат най-добрия вкус, но и осигуряват най-много хранителни ползи за всички нужди на домашните любимци от всички възрасти и размери.

Всяка храна е разработена така, че да бъде напълно неустоима (доказано от екипът кучета и котки в нашия глобален Център по хранене на домашни любимци).

икона за предсказуема биология

Революционната наука създава революционна храна

Независимо дали помагаме на домашните любимци да изгарят мазнините, вместо да ги складират, или помагаме на по-старите животни да се чувстват отново млади, нашият последователен научен подход създава храни, различни от всички други марки на пазара.

Лидери в предиктивната биология

Науката ни казва, че биологията на вашия домашен любимец е от значение, когато става въпрос за здравето. Един от примерите за това е нашето текущо изследване как храненето влияе върху генната експресия на домашните любимци и как им помага да живеят по-дълго и по-щастливо.

Тегло

Проведохме задълбочено проучване върху домашни любимци с наднормено и нормално тегло, за да изолираме съставките, които помагат за естествено и ефикасно изгаряне на мазнините. Над 70% от домашните любимци отслабнаха за 10 седмици благодарение на нашата храна за контрол на теглото.    

Остаряване

Когато сравняваме генната експресия при по-младите и по-старите домашни любимци, добиваме по-ясна представа за биологичните промени във времето. Това проучване ни позволява да създадем храни, съобразени с организма на кучетата в напреднала възраст, които подобряват тонуса и подвижността.

иконата на микробиома за домашни любимци

Цялостен подход към здравето на домашните любимци

Пребиотичните фибри подхранват чревните бактерии – и могат да повлияят на общото здраве и благосъстояние на домашния любимец. След години проучвания експертите на Hill’s установиха, че чревният микробиом влияе не само на храносмилането, но и на общото здравословно състояние.

Според Hill’s грижата за стомаха започва от грижата за микробиома, нашите храни действат по естествен път за регулиране на метаболизма и за възстановяване на баланса в уникалния чревен микробиом на всеки домашен любимец.

ActivBiome+

Технологията ActivBiome+ на Hill’s представлява революционен микс от пребиотици за бързо подхранване на чревния микробиом на вашия домашен любимец – за здрав стомах и здрав организъм.

икона на научно ръководени съставки

Експертите ни се доверяват

Когато става въпрос за домашни любимци, ветеринарните лекари са най-добрият източник на информация и грижи. Тяхната обективна оценка ни помага да поддържаме и прецизираме своите хранителни формули, затова безброй ветеринарни лекари препоръчват продуктите на Hill's и хранят собствените си домашни любимци с тях.

снимка на момиче играе с котка

Стъпка напред за бъдещите поколения

Ние произвеждаме храни за домашни любимци от 1907 г., затова знаем колко е важно да се планира с оглед на дългосрочното устойчиво развитие.

 изображение на служител на хранителен център за домашни любимци, който гали котка

Вкусно замислено

Нашият научнобазиран подход превръща храненето в удовлетворяващо, неустоимо събитие за вашия любимец.

 снимка на учен, осигуряващ качество в стерилна среда

Продукт, на който можете да се доверите

Разберете как се грижим храната на вашия домашен любимец да отговаря на най-високите стандарти за хранително съдържание, безопасност и вкус.