Нашата философия за храненето


Твърд ангажимент за по-добри храни

На основата на клинично хранене, базирано на доказателства, Hill’s осигурява най-висококачествени хранителни продукти, разработени да задоволят широк спектър от индивидуални потребности.

nutrients

Правилният баланс

Храните на Hill's съдържат висококачествени съставки, но нашите изследвания показват, че ключът към оптималното здраве на домашните любимци всъщност е в правилния баланс на важните хранителни вещества, осигурявани от тези съставки. Водени от нашите изследвания, базирани на доказателствата, Hill's създава храните си с прецизен баланс от тези хранителни вещества, за да посрещне специфичните потребности на домашните любимци, свързани с етапите от живота, размера или специалните им нужди.

Прочетете още

 

Изследвания и иновации

 

В Hill's работят над 220 ветеринарни лекари, експерти по хранене и доктори по хранителни науки, които всеки ден се трудят за създаването на нови продукти и за подобряването на съществуващите, за да може Вашият домашен любимец да живее дълъг, здрав и пълноценен живот.

 

Прочетете още

dog playing

Нашият Международен Център по Хранене

Нашият Международен център по хранене се простира на 180 акра земя и в него живеят около 450 кучета и 450 котки, чието единствено задължение е да ядат храна за домашни любимци.

Всичко, което правим в Международния център по хранене има за цел да ни увери, че всеки един от продуктите ни съдържа точните нива на хранителни вещества.

Прочетете още

dog lying on the floor

Изпратете ни идея!

Ние вярваме в иновациите и неспирното подобрение на продуктовата ни серия — това лежи в основата на ценностната ни система. Знаем, че вие, като потребители и изобретатели, имате уникален поглед върху продуктите ни, така че нека си партнираме, за да продължим да създаваме история, базирана на иновации!

Изпратете идеята си