Как да изберете най-подходящата

храна за кучето си?

Hill’s се стреми да създава висококачествени, балансирани храни, които ще се харесат и на най-придирчивите кучета. Научете повече за различните видове храни за кучета, които предлагаме, и как да изберете най-добрата за Вашия любимец.

Как да изберете най-подходящата храна за кучето си

Когато става въпрос за хранителните потребности на Вашето куче, трябва да съобразите много неща. Ето три съвета, които трябва да имате предвид, когато избирате храна за кучето си.

1

Възрастта на кучето

Важно е храната да бъде съобразена с възрастта на кучето. Кучето Ви достигна ли повратните една или седем години? Може би е време да преминете към подходяща за възрастта му храна за кучета. Храните за кучета на Hill’s са специално разработени, за да покрият хранителните нужди на Вашето кученце, на кучетата в зряла възраст (до 7 години) и напреднала възраст  (7+ години).

Кученца под 1 година

От чистия протеин до висококачественото рибено масло, храните за малки кученца на Hill’s са специално формулирани да подпомагат енергичния им начин на живот, както и развитието на мозъка, очите и костите. 

Вижте храните за кученца 

Кучета в зряла възраст (1 – 7 години)

За да бъдат кучетата здрави в разцвета на годините си, кучешката храна за възрастни кучета трябва да осигурява висококачествени съставки, плюс антиоксиданти и омега-6 мастни кисели, за подпомагане на ежедневните им нужди. 

Вижте храните за кучета в зряла възраст 

 

Кучета в напреднала възраст ( 7+ години)

С навлизането в златната възраст хранителните нужди на кучето се променят и храната трябва да осигурява вещества за поддържане на подвижността и мозъчната функция, като фитонутриенти и L-карнитин. 

Вижте храните за кучета в напреднала възраст 

2

Хранителни нужди

Правилното хранене може да преобрази живота на Вашето куче. Нашата пълна гама от изпитани храни за кучета ще Ви помогнат да се борите с много от често срещаните здравословни проблеми.

Храна за всяко куче

Може би кучето Ви е наддало няколко килограма или дъхът му би могъл да бъде по-свеж, или просто Вие се интересувате от храна за кучета с естествени съставки. Без значение какъв е случаят, най-добрата храна за кучета е тази, която поставя на първо място здравето на домашния Ви любимец.

Всяко куче иска да бъде здраво и жизнено всеки ден, затова Hill's предлага асортимент от храни за кучета за най-честите здравословни проблеми:

 • Контрол на теглото
 • Стави и подвижност
 • Здрава кожа и козина
 • Добро храносмилане
 • Грижа за зъбите и устата
 • Енергия и душевно благополучие

Вижте продуктите Science Plan ™

 

prescription-diet-products-pd

Храни за специфични здравословни състояния

Вие искате най-доброто за общото здравословно и емоционално състояние на кучето Ви. Затова нашите ветеринарни лекари, експерти по хранене с докторска степен, учени по храните и експерти по сетивата се грижат храните за кучета Prescription Diet™ да осигуряват клинично доказано хранене за различни здравословни проблеми:

 • Храносмилателни проблеми
 • Бъбречни проблеми
 • Уринарни проблеми
 • Чернодробни проблеми
 • Алергии от околната среда
 • Контрол на глюкозата

Редовно се консултирайте с ветеринарен лекар, за да сте сигурни, че кучето Ви получава храната, от която се нуждае.

Вижте продуктите Prescription Diet™

 

3

Форми на поднасяне

От гранулите, чиято форма е специално предвидена за устата на кучето Ви, до консервите и апетитните лакомства, Hill’s прави всяко хранене наслада. 

Суха храна за кучета

Всяка гранула е съобразена с размера на кучето и формата на устата му, за да може то да се храни спокойно. Аспекти като „хрущящо и дъвчащо“ или „гладко и хрупкаво“ се тестват в нашия Pet Nutrition Center, за да сме сигурни, че кучето Ви получава възможно най-удовлетворяващата текстура.

 

 Вижте сухите храни на Hill’s™ за кучета 

canine-science-plan-adult-medium-savoury-turkey-canned

Мокра храна за кучета

Дали ще ги сервирате като основно ядене или като вкусен топинг, консервите на Hill's са отлично допълнение към менюто. Нашите консерви са пълни с вкусни хапки, крехки зеленчуци и апетитни сосове, които ще накарат кучето Ви да се затича към купичката си.

 

 Вижте мокрите храни на Hill’s™ за кучета

Лакомства за кучета

Всяко куче заслужава награда от време на време, така че какво ще кажете за лакомства, които са вкусни И полезни?

Лакомствата на Hill's™ са вкусни и здравословни, те спомагат за поддържане на идеалното тегло, оралното здраве и енергийните нужди.

Вижте лакомствата на Hill’s™ за кучета 

 

 


Вижте храните за кучета на Hill’s

 

Грижи за кучето

СТАТИИ И ИНСТРУМЕНТИ

 Център за грижи за домашни любимци