ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ?

ВАШИЯТ ЛЮБИМЕЦ ИМА УНИКАЛНА ЧРЕВНА ЕКОСИСТЕМА

Микробиомът играе важна роля не само за доброто храносмилане, но и за общото здравословно състояние на домашните любимци.

МИКРОБИОМЪТ Е НЕВИДИМА МРЕЖА ОТ БАКТЕРИИ И ДРУГИ МИКРООРГАНИЗМИ, КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДХРАНВАНА

Точно както и при хората, тази мрежа от микроорганизми влияе на храносмилането, имунната система и органите на домашните любимци. Тези организми трябва да бъдат подхранвани с правилната храна.

ЗАЩОТО…

ВАШИЯТ ЛЮБИМЕЦ ЩЕ СЕ РАДВА НА ЗДРАВ СТОМАХ И НЕ САМО

Правилните пребиотици могат да повлияят на общото здравословно състояние. Както растенията се нуждаят от наторяване, за да се развиват възможно най-добре, така и микробиомът трябва да се подхранва. Пребиотиците са като тор, която подхранва чревните бактерии – и могат да въздействат на цялостното здраве и благосъстояние на вашия домашен любимец.

Експертите на Hill’s проведоха задълбочени проучвания, които показаха, че засилването на действието на добрите бактерии има значителни ползи за здравето, без да се добавят нови, нетипични за гостоприемника бактерии.

На какво влияе микробиомът

Храносмилане

Храносмилане

Качество на изпражненията

Качество на изпражненията

Имунна система

Имунна система

Енергия

Енергия

Цялостната функция на органите

Цялостната функция на органите

HILL’S Е ЛИДЕР В ПРЕБИОТИЧНИТЕ ХРАНИ ЗА ЗДРАВ МИКРОБИОМ

След повече от десетилетие на изследвания върху микробиома, ветеринарните лекари и хранителните експерти на Hill’s създадоха специална хранителна формула, която поставя здравето на микробиома в центъра на грижата за храносмилането.

activbiome+ technology badge

И ТАКА...

НИЕ СЪЗДАДОХМЕ ХРАНАТА НА БЪДЕЩЕТО С ТЕХНОЛОГИЯТА ACTIVBIOME+

Технологията ActivBiome+ е революционен пребиотичен микс, който преобразява начина, по който се грижите за храносмилането и благосъстоянието на вашия домашен любимец – и вече е включена в няколко продукта на Hill’s.

Нашата гама продукти с ActivBiome+