Как да изберете най-подходящата храна за котката си?

Котките могат да бъдат придирчиви, затова Hill’s прави всичко възможно да предлага висококачествени, балансирани и същевременно неустоими храни. Разгледайте нашите разнообразни храни за котки.

Как да изберете най-подходящата храна за котката си

Трябва да съобразите няколко неща, когато избирате храна за котката си. Започнете с тези три ключови елемента, за да сте сигурни, че ще посрещнете специфичните хранителни потребности на домашния си любимец.

1

Възрастта на котката

Котката Ви наскоро отпразнува първия си рожден ден? Или седмия? С възрастта хранителните нужди на котките се променят. Храните за котки на Hill’s са специално разработени, за да покрият хранителните нужди на Вашето котенце, на котките в зряла възраст (до 7 години) и напреднала възраст  (7+ години).

Котенца под 1 година

Специално формулирани за енергичния им начин на живот, храните за малки котенца са създадени да подхранват безграничната им енергия и да поддържат здравословния растеж.

 

Вижте храните за котенца

 

Котки в зряла възраст (1 – 7 години)

Храните за възрастни котки изискват точния баланс – нито твърде много, нито твърде малко – за да поддържат ежедневните хранителни нужди на котките.

Вижте храните за котки в зряла възраст

 

Котки в напреднала възраст (възраст 7+)

С възрастта котката се нуждае от специална подкрепа за намаляване на риска от бъбречни, двигателни и други възрастови проблеми.

Вижте храните за котки в напреднала възраст

2

Хранителни нужди

С помощта на подходящата храна за котки можете да преобразите времето, което прекарвате с котката си. Hill's предлага голямо многообразие от изпитани храни за котки за почти всички здравни потребности.

Храна за всяка котка

Котката Ви има необичайно лош дъх? Може би забелязвате, че е понатрупала килограми. Каквито и проблеми да наблюдавате, най-добрата храна за котки е тази, която кара котката Ви да се чувства възможно най-добре.

От ежедневното поддържане на общото здравословно състояние и жизненост до създаване на диети с естествени съставки – Hill’s има храна, която покрива нуждите както на Вашата котка, така и Вашите.

 • Контрол на теглото
 • Контрол на космените топки
 • Нуждите на домашните спрямо дворните котки
 • Домове с повече от една котка
 • Грижа за зъбите и устата
 • Енергия и здраве

Вижте продуктите Science PlanTM
 

Храни за специфични здравословни състояния

Само защото котката има здравословен проблем, не значи, че не може да се радва на дълъг и щастлив живот. Храните за котки Prescription Diet™ осигуряват клинично доказано хранене, базирано на разработките на нашия екип от ветеринарни лекари, учени, експерти по хранене и експерти по сетивата:

 • Храносмилателни проблеми
 • Бъбречни проблеми
 • Уринарни проблеми
 • Проблеми със стреса
 • Грижа за щитовидната жлеза
 • Контрол на глюкозата

Редовно се консултирайте с ветеринарния си лекар за да сте сигурни, че котката ви получава храната, от която се нуждае.

Вижте продуктите Prescription DietTM

3

Форми на поднасяне

Понякога всичко опира до формата. Затова Hill's предлага няколко неустоими варианта за котката Ви– от гранули с подходящата форма до апетитни консерви или паучове с хапки в сос.

Суха храна за котки

Всяка гранула е съобразена с размера на котката и формата на устата й, за да може тя да се храни спокойно. Освен това ние осигуряваме удовлетворяваща текстура и асортимент от вкусове, получили одобрението на взискателните котки в нашия Международен център по хранене.

Вижте сухите храни за котки на Hill’s ™

 

храна за котки

Още с отварянето, на която и да е котешка храна на Hill's, ще разберете, че всяка наша рецепта съдържа полезни зеленчуци, крехки хапки и апетитни сосове, които ще възбудят апетита на котката Ви. Поглезете котката си с някоя от нашите консерви, паучове и хапки в сос.

Вижте мокрите храни за котки Hill’s ™

 

 

Вижте храните за котки на Hill’s

 Грижи за вашата котка

СТАТИИ И ИНСТРУМЕНТИ

Център за грижи за домашни любимци