Alt Text
Alt Text
Alt Text

Вижте изображението в по-голям размер

Hill's Science Plan Sterilized Kitten с пилешко

НАЛИЧНО В ОПАКОВКИ ОТ
300g, 1.5kg, 7kg

607293

607265

607264

Hill's Science Plan STERILISED KITTEN ЗА КОТЕНЦА, С ПИЛЕШКО, е пълноценна храна за кастрирани котенца, както и за бременни или кърмещи котки.

Hill's SCIENCE PLAN Sterilised Kitten за котенца се базира на уникалните познания на Hill's за специфичните потребности на кастрираните котенца. Тя осигурява висококачествен протеин за развитие на мускулите, в комбинация с контролирани мазнини за предотвратяване на риска от напълняване след кастрацията. В допълнение уникалният микс от антиоксиданти подпомага имунната система и растежа на котенцата.

СЪСТОЯНИЕ/НУЖДИ

Кастрирани

ФАЗА ОТ ЖИВОТА

Котенца/бременни/кърмещи

Hill's

ПРЕПОРЪЧВАНО

ОТ ВЕТРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката

HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Kitten е вкусна, пълноценна и балансирана храна за кастрирани котенца, която осигурява оптимално развитие и здрава имунна система, за да могат те да получат най-добрия старт в живота и да достигнат пълния си потенциал.

  • 100% балансирана храна с вкусни, лесносмилаеми съставки
  • Висококачествен протеин за изграждане на мускули и контролирани мазнини за поддържане на теглото
  • Антиоксиданти за здрава имунна система

Допълнителна информация:

Вкусна и полезна храна за дълъг и щастлив живот. Вие и вашата гальовница имате дълбока и специална връзка. Всеки миг, който прекарвате заедно, е специален, затова ние се стремим да ви осигурим повече такива мигове. Благодарение на висококачествените си съставки и подходящите хранителни вещества, HILL'S SCIENCE PLAN дава на вашата котка храната, от която се нуждае, за да бъде здрава и щастлива през целия си живот.

Нашата храна за котки се прави от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които изисквания надвишават стандартите на индустрията.

Вие можете да промените живота на кучетата и котките в центровете за бездомни животни. С всяка покупка на HILL'S SCIENCE PLAN вие помагате за изхранването на над 100 000 бездомни животни, всеки ден, 365 дни в годината.

Серията HILL'S SCIENCE PLAN обхваща различни сухи и мокри храни за специфичните нужди на вашата котка, с разнообразни вкусове, които тя ще обикне.

Препоръчва се за

Котенца, от отбиването до 1-годишна възраст, бременни или кърмещи котки.

Не се препоръчва за

Дълготрайно хранене на котки в зряла възраст, освен ако енергийните им нужди не са по-високи от нормалното

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Горди сме, че вече сме помогнали на 13 милиона любимци от приюти да намерят своя дом завинаги. И продължаваме.

 

СЪСТАВ: Дехидратиран пилешки и пуешки протеин (пилешко 29%; общо домашни птици 45%), царевица, животински мазнини, сушена цвеклова пулпа, минерали, овкусител от животински произход, рибено масло, растително масло, ленено семе, целулоза.

 

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин 38,5%, мазнини 21,7%, сурови влакнини 1,8%, сурова пепел 7,6%, калций 1,3%, фосфор 1,1%, натрий 0,47%, калий 1,0%, магнезий 0,11%; на кг: Витамин A 9022 IU, витамин D3 773 IU, витамин E 600 мг, витамин C 90 мг, бета-каротин 1,5 мг.

 

ДОБАВКИ НА КГ: Хранителни добавки: 3b103 (желязо) 63,7 мг, 3b202 (йод) 1,6 мг, 3b405 (мед) 6,3 мг, 3b502 (манган) 6,6 мг, 3b603 (цинк) 112 мг, 3b801 (селен) 0,1 мг, с естествен антиоксидант.

Млади кастрирани котки, от операцията до 1 година

Тегло на котката - кг Количество на ден — /г/
0,5 20
1 35
1,5 45
2 55
3 80
4 95
5 115
6 130
7+ 20 / кг

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

  • Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.
  • За пръв път ползвате тази храна? Смесвайте увеличаващо се количество от новата храна с намаляващо количество от старата храна в рамките на 7 дни.
  • Винаги оставяйте прясна вода за пиене!
  • Хранителните потребности на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.
  • Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци, за да избегнете риска от задушаване.

СТАРА ХРАНА

НОВА ХРАНА

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Science Diet™ 

Прецизно балансирана храна, която може да промени живота на домашните любимци. Защото когато са по-здрави, са по-щастливи.

Find Out More