Hill's Science Plan Perfect Weight Adult пилешко със зеленчуци консерва

HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult с пилешко и зеленчуци в консерва е пълноценна храна с пилешко за кучета над 1 год., с наднормено тегло или с тенденция за натрупване на тегло. Клинично доказано хранене за достигане и поддържане на здравословно тегло. Високопротеинова, богата на фибри формула, обогатена с L-карнитин и кокосово масло за поддържане на метаболизма.

Основни ползи

 • Безопасна и ефективна загуба на тегло с видими резултати.
 • Поддържане на здравословно тегло и дълготрайни резултати.
 • Пребиотични фибри за здравословно храносмилане.


Виж повече

Информация за продукта

 • Основни ползи

  100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

  * Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

  Препоръчва се за:

  Кучета в зряла възраст над 1 година, нуждаещи се от нискокалорично хранене (по-слабо активни, кастрирани или склонни към натрупване на наднормено тегло).


  Противопоказания:

  Подрастващи, бременни или кърмещи кучета. По време на бременност или кърмене кучетата трябва да преминат на суха или мокра храна HILL'S SCIENCE PLAN Puppy.


  Допълнителна информация:

  Вкусна и полезна храна за дълъг и щастлив живот. Вашият най-верен приятел винаги ви посреща с радост и дарява с безусловна любов. Всеки миг, който прекарвате заедно, е специален, затова ние се стремим да ви осигурим повече такива мигове. Със здравословни съставки и подходящи хранителни вещества HILL’S SCIENCE PLAN дава на Вашето куче храната, от която се нуждае, за да бъде здраво и щастливо през целия си живот.

  Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които надвишават стандартите на индустрията.


  Други подходящи продукти

  Серията SCIENCE PLAN обхваща различни сухи храни и лакомства за специфичните нужди на Вашето куче, както и консерви с разнообразни вкусове, които то ще обикне.


 • Препоръчителни дневни дажби

  Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

  ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

  • Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.
  • За пръв път ползвате тази храна? Направете плавен преход от старата към новата храна в период от 7 дни, като всеки ден увеличавате количеството на новата и намалявате количеството на старата храна.
  • Винаги оставяйте прясна вода за пиене!
  • Хранителните нужди на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.
  • Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци, за да избегнете риска от задушаване.


  Препоръчителни дневни дажби

  Телесно тегло (кг) Консерви 363 г
  2.5 2/3
  5 1
  7.5 1 2/5
  10 1 3/4
  20 3
  30 4
  40 5
  50 6
  60 + 1 / 10 кг

  Дневни дажби смесено хранене

  Телесно тегло (кг) Консерви 363 г
  2.5 1/2
  5 1/2
  7.5 1
  10 1
  20 1
  30 2
  40 2
  50 2
  60 + 2

 • Състав

  Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

  Пилешко, пуешко, зелен грах, картофена скорбяла, сушени яйца, овесени фибри, целулоза, сушено доматено кюспе, сушена цвеклова пулпа, грахов протеин, ленено семе, кокосово масло, сушени моркови, минерали, пилешки бульон, зелен фасул, хидролизиран животински протеин, сушено ябълково кюспе.

 • Средно съдържание на хранителни вещества и калории

  310 ккал / 12.8 oz (363 г) консерва

  Хранителни вещества В сухото вещество1
  %
  Протеин 27.9 %
  Мазнини 12.4 %
  Въглехидрати / NFE 41.2 %
  Сурови влакнини 11.7 %
  Пепел 6.5 %
  Калций 0.88 %
  Фосфор 0.63 %
  Калий 0.82 %
  Натрий 0.38 %
  Магнезий 0.127 %
  Витамин A 41090 IU/kg
  Витамин C 316 ppm
  Витамин D 1402 IU/kg
  Витамин E 700 IU/kg
  Общо омега-3 мастни киселини 0.76 %
  Общо омега-6 мастни киселини 2.39 %
  Бета-каротен 4.73 ppm

  Референции

  1. Хранителни вещества в продукта след отстраняване на влагата. Използва се за сравняване на различни хранителни профили.

Science Diet™ 

Прецизно балансирана храна, която може да промени живота на домашните любимци. Защото когато са по-здрави, са по-щастливи.

Find Out More