Prescription Diet c/d™ Urinary Stress Feline задушено с пилешко и зеленчуци

Грижа за уринарния тракт

Здравето на пикочния мехур се поддържа с правилен баланс на жизненоважни хранителни вещества. Храна, с прекомерно съдържание на минерали, може да доведе до образуването на кристали в урината, което може да доведе до образуване на камъни в бъбреците или пикочната система. Те могат да предизвикат дискомфорт и да доведат до по-сериозни проблеми, които изискват ветеринарни грижи. Стресът у дома е доказано негативен фактор за здравето на пикочния мехур.

Диетолозите и ветеринарните лекари в Hill's разработиха лечебната храна Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress, специално формулирана за поддържане здравето на уринарния тракт на Вашата котка, като същевременно контролира стреса. Всъщност, храната Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress клинично доказано намалява повторната проява на най-честите уринарни признаци с 89%.

Това неустоимо задушено Prescription Diet™ с внимателно приготвени хапки пилешко и добавени зеленчуци, дава уникална възможност на стопаните да засилят връзката с домашния си любимец.

Виж повече

Информация за продукта

 • Основни ползи

  Как работи:

  • Осигурява желаното ниво на pH на урината.
  • Обогатена с антиоксиданти, калиев цитрат и омега-3 мастни киселини.
  • Контролирани нива на магнезий, калций, фосфор.
  • Съдържа витамин В6.

   


  Как помага:

  • Съдържа L-триптофан и хидролизиран млечен протеин, които контролират стреса. Стресът е известен рисков фактор и основна причина на възникване на FLUTD.**
  • Разтваря струвитни камъни в рамките на 7 дни.***
  • Намалява риска от образуване на струвитни и калциево-оксалатни камъни.

   


  100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

  * Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

  Допълнителна информация:

  Hill's™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress за котки е пълноценна, лечебна храна, която осигурява всичко необходимо за Вашата котка. Моля консултирайте се с ветеринарен лекар за повече информация, относно това как храните Prescription Diet™ могат да помогнат на котката Ви да се наслаждава на щастлив и активен живот.


 • Препоръчителни дневни дажби

  Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

  Регулирайте количеството храна според нуждите, за да се поддържа оптимално тегло. Ако не сте сигурни, попитайте Вашия ветеринарен лекар. За най-добри резултати:

  • Покрийте и сложете в хладилник, ако има останала храна.
  • Преминете към новата храна на любимеца си постепенно, в рамките на 7 дни или следвайте препоръките на ветеринарния лекар.
  • Хранете само с препоръчаната суха или консервирана храна Prescription Diet™ и лакомства Hill's™.
  • По всяко време трябва да осигурите достъп до прясна вода за пиене.
  • Водете редовно любимеца си при ветеринарен лекар, за да следи състоянието му.

  Препоръчителни дневни дажби

  Телесно тегло (кг) Консерви 82 гр
  2 2
  3 2 3/4
  4 3 1/2
  5 4
  6 + 2/3 на кг

  Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline е пълноценна, диетична храна за домашни любимци за намаляване повторното образуване на стувитни камъни (причиняващи заболяване на долните уринарни пътища, FLUTD) при котки в зряла възраст. Тази диетична храна за домашни любимци има свойства, които подкисляват урината и съдържа умерено ниво на магнезий.

 • Състав

  Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

  С пилешко и зеленчуци: свинско, пилешко (10%), пшеничен глутен, царевично нишесте, оризово брашно, ориз, изсушени моркови, животински овкусител, минерали, животински мазнини, рибено масло, соево масло, спанак, таурин, витамини и микроелементи. Общо зеленчуци 1%.

 • Средно съдържание на хранителни вещества и калории

  71 ккал/консерва

  Хранителни вещества Суха храна1
  %
  Протеин 41.5
  Мазнини 19.3
  Сурови влакнини 0.6
  Въглехидрати / NFE 33.0
  Калций 0.80
  Фосфор 0.68
  Натрий 0.34
  Калий 0.90
  Магнезий 0.060
  Таурин 0.40
  L-карнитин 25.7 ppm
  Витамин C 7 ppm
  Общо омега-3 мастни киселини 0.87
  Общо омега-6 мастни киселини 3.93
  Пепел 5.7
  Бета-каротен 7.56 ppm
  Хлор 0.89
  L-лизин 2.01
  Общо хранителни влакнини 1.5

  Референции

  1. Хранителни вещества в продукта след отстраняване на влагата. Използва се за сравняване на различни хранителни профили.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More