Alt Text
Alt Text
Alt Text

Вижте изображението в по-голям размер

Hill's Vet Essentials Low Fat + High Fibre Neutered Cat пауч с пилешко и зеленчуци

НАЛИЧНО В ОПАКОВКИ ОТ
85g

Пълноценна храна с множество ползи, с бавно сготвено пилешко, за котки на възраст 1–6 години със склонност към напълняване.

Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + LOW FAT + HIGH FIBRE, консервирана храна за израснали котки, с бавно сготвено пилешко, е храна с множество ползи, специално формулирана за кастрирани котки (възраст 1–6). Тази храна предлага клинично доказани ползи за здравето и по-специално за поддържане на оптимално тегло след кастриране. Формула с уникален микс от съставки и ниско съдържание на мазнини, която доказано помага за постигане и поддържане на оптимално тегло. За един по-добър днешен ден и още много бъдещи дни. Нашите консервирани храни са също така полезни като сухите ни храни, но в допълнение увеличават приема на вода, а различните варианти за смесване на гранули и консерви са отличен начин да задоволите нуждата от разнообразие на котките.

СЪСТОЯНИЕ/НУЖДИ

Кастрирани, здравословно тегло

ФАЗА ОТ ЖИВОТА

Зряла възраст

Hill's

ПРЕПОРЪЧВАНО

ОТ ВЕТРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката

Консервираната храна Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + LOW FAT+HIGH FIBRE за израснали котки, с бавно сготвено пилешко, е пълноценна храна с клинично доказани множество ползи за котките (на възраст 1–6 години), включително ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на фибри за изгаряне на излишните мазнини след кастриране. Тази храна можете да намерите само във ветеринарните клиники. С неустоим вкус, който котката ви ще обикне.

Как помага:

Контрол на теглото: Помага на котката ви да поддържа оптималното си тегло с помощта на добавени фибри и ниско съдържание на мазнини.

Здрав уринарен тракт: Поддържа здравето на уринарната система чрез контролирано съдържание на магнезий, фосфор и калций.

Подкрепа за имунната система: Поддържа здрава имунна система с клинично доказани антиоксиданти.

Здрав стомах: Поддържа доброто храносмилане.

Здрава кожа и козина: Поддържа кожата и козината с подхранващи омега-6 мастни киселини.

Допълнителна информация:

Експертите на Hill’s изучават биологията на домашните любимци, за да установят как храненето влияе на здравето им.

Всеки продукт от серията Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT съдържа уникална формула за проактивна грижа за здравето и бъдещето на вашите любимци и се предлага само при ветеринарните лекари. Висококачествената храна, заедно с редовните упражнения и прегледи при ветеринарния лекар, увеличават максимално шанса на домашните любимци да бъдат здрави и щастливи.


Произведено в Европа от изпитани съставки, подбрани от цял свят.

Без изкуствени консерванти. Без синтетични оцветители. Без изкуствени овкусители.

Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествените съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества.

Вие можете да промените живота на кучетата и котките в центровете за бездомни животни. Гордеем се, че вече сме помогнали на 12 милиона бездомни кучета и котки по света да намерят своя дом. Научете повече на www.hillspet.bg/shelter-program.

100% гаранция за удовлетвореност. Ние сме убедени, че вашият любимец ще хареса храните Hill's VET ESSENTIALS. Убедени сме дотолкова, че предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката.*

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + LOW FAT+HIGH FIBRE за израснали котки се предлага и под формата на гранули. Препоръчваме да сервирате сухата храна Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT в комбинация с консервирана, за да създадете апетитно ястие, което котката ви ще обикне.

Препоръчва се за

Млади кастрирани котки от двата пола, след кастриране до 6-годишна възраст, за поддържане на здравословно тегло

Не се препоръчва за

Котенца под 6-месечна възраст.

Бременни или кърмещи котки. По време на бременност или кърмене котките трябва да преминат на Hill’s Vet ESSENTIALS MULTI-BENEFIT за котенца.

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Горди сме, че вече сме помогнали на 13 милиона любимци от приюти да намерят своя дом завинаги. И продължаваме.

 

СЪСТАВ: Месо и животински производни (пилешко 25%), производни от растителен произход, зърнени култури, различни захари, масла и мазнини, яйца и яйчни производни, минерали, екстракти от растителен протеин.

 

АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Протеин 7,5%, мазнини 2,7%, сурови влакнини 1,4%, влага 79,5%, сурова пепел 1,2%, калций 0,15%, фосфор 0,13%, натрий 0,06%, калий 0,18%, магнезий 0,01%; на кг: Витамин A 27 715 IU, витамин D3 167 IU, витамин E 126 мг, витамин C 21 мг, бета-каротин 0,8 мг.

 

ДОБАВКИ НА КГ: Хранителни добавки: 3b103 (желязо) 14,1 мг, 3b202 (йод) 0,5 мг, 3b405 (мед) 2,3 мг, 3b502 (манган) 3,1 мг, 3b603 (цинк) 36,2 мг, оцветено с естествен карамел

Кастрирана котка на възраст над 1 година Дневни дажби смесено хранене

Тегло на котката - кг Количество на ден - 85 г пауч Количество на ден - г
2 1 + 15 г
3 1 + 30 г
4 1 + 40 г
5 1 + 50 г
6 1 + 60 г
7+ 1 + 10 г / кг

Кастрирана котка на възраст над 1 година

Тегло на котката - кг Количество на ден - 85 г пауч
2 2
3 2 1/2
4 3
5 3 1/2
6 4
7+ 60 г/кг

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ


Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.

За пръв път ползвате тази храна? Смесвайте увеличаващо се количество от новата храна с намаляващо количество от старата храна в рамките на 7 дни.

Винаги оставяйте прясна вода за пиене!

Хранителните потребности на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.

Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци, за да избегнете риска от задушаване.


СТАРА ХРАНА

НОВА ХРАНА

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Хранителни вещества С наличие на вода2
%
Протеин 7.5 %
Мазнини 2.7 %
Въглехидрати / NFE 7.7 %
Сурови влакнини 1.4 %
Калций 0.15 %
Фосфор 0.13 %
Калий 0.18 %
Натрий 0.06 %
Магнезий 0.011 %
Таурин 0.05 %
Витамин C 21 ppm
Витамин E 126 IU/kg
Общо омега-3 мастни киселини 0.14 %
Общо омега-6 мастни киселини 1.07 %

Референции

1Посочените аналитични стойности може да се различават малко от стойностите посочени на опаковката. И двете стойности са в съответствие с спецификацията на продукта.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More