Alt Text
Alt Text
Alt Text

Вижте изображението в по-голям размер

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + Weight Neutered Cat Mature Adult 7+ с пилешко

НАЛИЧНО В ОПАКОВКИ ОТ
1.5kg

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + WEIGHT за котки в напреднала възраст 7+, с пилешко, е пълноценна храна с множество ползи, която можете да намерите само във ветеринарните клиники, за котки, навършили 7 години, предразположени към напълняване. Тя осигурява прецизен баланс от енергия, протеин, витамини и минерали и е с контролирано съдържание на магнезий.

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT, суха храна за кастрирани котки, с пилешко (за котки в напреднала възраст, навършили 7 години, за кастрирани котки или за породи, предразположени към напълняване), е храна с множество ползи, която ще откриете само при Вашия ветеринарен лекар и, която можете да намерите само във ветеринарните клиники за поддържане на здравословното тегло, жизненоважните органи и уринарния тракт.. Нашата уникална технология за контрол на теглото помага за постигане и поддържане на оптималното тегло. За един по-добър днешен ден и още много бъдещи дни.

СЪСТОЯНИЕ/НУЖДИ

Кастрирани, здравословно тегло

ФАЗА ОТ ЖИВОТА

Напреднала възраст

Hill's

ПРЕПОРЪЧВАНО

ОТ ВЕТРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката

Храната Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT за котки в напреднала възраст 7+, с пилешко, е пълноценна храна с множество ползи за котки, навършили 7 години. Тя осигурява клинично доказани ключови ползи за вашата котка, включително клинично доказана технология за контрол на теглото, която подпомага изгарянето на мазнините и поддържането на оптимално тегло след кастриране. С неустоим вкус, който котката ви ще обикне. Тази храна можете да намерите само във ветеринарните клиники.

Как помага:

Контрол на теглото: Помага на кастрираните котки да постигнат и поддържат своето оптимално тегло с помощта на уникален микс от съставки и ниско съдържание на мазнини, които доказано подпомагат изгарянето на мазнините.

Здрав уринарен тракт: Поддържа здравето на уринарната система чрез контролирано съдържание на магнезий, фосфор и калций.

Подкрепа за имунната система: Подпомага здравословното остаряване на котките с помощта на клинично доказано съдържание на антиоксиданти.

Здрав стомах: Подпомага храносмилателната система и образуването на твърди изпражнения.

Подкрепа за жизненоважните органи: Помага за поддържане на здрави жизненоважни органи.

Допълнителна информация:

Експертите на Hill’s изучават биологията на домашните любимци, за да установят как храненето влияе на здравето им.

Всеки продукт от серията Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT съдържа уникална формула за проактивна грижа за здравето и бъдещето на вашите любимци и се предлага само при ветеринарните лекари. Висококачествената храна, заедно с редовните упражнения и прегледи при ветеринарния лекар, увеличават максимално шанса на домашните любимци да бъдат здрави и щастливи.


Произведено в Европа от изпитани съставки, подбрани от цял свят.

Без изкуствени консерванти. Без синтетични оцветители. Без изкуствени овкусители.

Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествените съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества.

Вие можете да промените живота на кучетата и котките в центровете за бездомни животни. Гордеем се, че вече сме помогнали на 12 милиона бездомни кучета и котки по света да намерят своя дом. Научете повече на www.hillspet.bg/shelter-program.

100% гаранция за удовлетвореност. Ние сме убедени, че вашият любимец ще хареса храните Hill's VET ESSENTIALS. Убедени сме дотолкова, че предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката.*

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT за котки в напреднала възраст се предлага и под формата на консервирана храна с апетитни вкусове, които котката ви ще обикне.

Препоръчва се за

Котки в напреднала възраст, навършили 7 години, за поддържане на здравословно тегло

Не се препоръчва за

Котки в зряла възраст, под 7 години.

Бременни или кърмещи котки. По време на бременност или кърмене котките трябва да преминат на Hill’s Vet ESSENTIALS MULTI-BENEFIT за котенца.

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Горди сме, че вече сме помогнали на 13 милиона любимци от приюти да намерят своя дом завинаги. И продължаваме.

 

СЪСТАВ: Натрошен ориз, пилешки и пуешки дехидратиран протеин (пилешко 13%; общо домашни птици 21%), брашно от царевичен глутен, целулоза, грахов протеин, сушено доматено кюспе, ленено семе, кокосово масло, минерали, овкусител от животински произход, животински мазнини, сушена цвеклова пулпа, рибено масло, растително масло, сушени моркови.

 

АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Протеин 36,5%, мазнини 12,3%, сурови влакнини 8,6%, сурова пепел 5,4%, калций 0,80%, фосфор 0,62%, натрий 0,28%, калий 0,80%, магнезий 0,09%; на кг: Витамин A 9346 IU, витамин D3 730 IU, витамин E 650 мг, витамин C 100 мг, бета-каротин 1,5 мг.

 

ДОБАВКИ НА КГ: Хранителни добавки: 3b103 (желязо) 74,1 мг, 3b202 (йод) 3,2 мг, 3b405 (мед) 8,7 мг, 3b502 (манган) 7,7 мг, 3b603 (цинк) 115 мг, с естествен антиоксидант.

Напреднала възраст

Тегло на котката - кг Количество на ден - 85 g пауч Количество на ден - г
2 1 + 15 г
3 1 + 30 г
4 1 + 45 г
5 1 + 55 г
6 1 + 65 г
7+ 1 + 11 g / кг

Напреднала възраст

Тегло на котката - кг Количество на ден - г
2 40
3 50
4 65
5 75
6 85
7+ 13 / кг

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ


Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.

За пръв път ползвате тази храна? Смесвайте увеличаващо се количество от новата храна с намаляващо количество от старата храна в рамките на 7 дни.

Винаги оставяйте прясна вода за пиене!

Хранителните потребности на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.

Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци, за да избегнете риска от задушаване.


СТАРА ХРАНА

НОВА ХРАНА

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

3413 ккал/кг (341 ккал/100г)

Хранителни вещества С наличие на вода2
%
Протеин 36.5 %
Мазнини 12.3 %
Въглехидрати / NFE 31.2 %
Сурови влакнини 8.6 %
Калций 0.8 %
Фосфор 0.62 %
Калий 0.8 %
Натрий 0.28 %
Магнезий 0.085 %
Таурин 0.21 %
Витамин C 104 ppm
Витамин E 658 IU/kg
Общо омега-3 мастни киселини 1.2 %
Общо омега-6 мастни киселини 2.61 %
L-карнитин 517 ppm

Референции

1Посочените аналитични стойности може да се различават малко от стойностите посочени на опаковката. И двете стойности са в съответствие с спецификацията на продукта.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More