Hill's™ Prescription Diet™ u/d™ Canine

Доказано спомага за намаляване образуването на уратни, оксалатни и цистинови уролити при кучета.

Виж повече

Информация за продукта

 • Основни ползи

  Как помага:

  Пълноценна диетична храна за контрол на храненето при кучета с напреднал стадий на бъбречни заболявания. Напреднал стадий на бъбречно заболяване се характеризира с редица сериозни и дори животозастрашаващи признаци, които можете да наблюдавате във Вашето куче. Това състояние, наречено хронична бъбречна недостатъчност, обикновено се счита за необратимо, но може да се контролира с правилна грижа и правилна храна. Prescription Diet ™ Canine u/d ™ е разработена, за да помогне в контрола на състоянието на кучета, които са в напреднал стадий на бъбречни заболявания. Такива състояния водят до невъзможност бъбреците да отвеждат отпадъчни вещества от кръвообращението и това препядства регулиране на телесните течности.

  100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

  * Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 • Препоръчителни дневни дажби

  Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

  Препоръчителни дневни дажби

  Телесно тегло (кг) Консерви 370 гр
  2.5 1/3 - 1/2
  5 2/3 - 3/4
  10 1 - 1 1/2
  20 1 3/4 - 2 1/2
  30 2 1/3 - 3 1/3
  40 3 - 4
  50 3 1/2 - 4 3/4
  60 + 3/4 на кг

  Prescription Diet™ u/d™ Canine е пълноценна диетична храна за кучета, която спомага за намаляване образуването на оксалатни, уратни, цистеинови и пуринови уролити. Намалява натрупването на мед в черния дроб и спомага бъбречната функция при хронична бъбречна недостатъчност. С ниски нива на калций, фосфор, витамин D. С умерено съдържание на серни амино киселини, ниско съдържание на пурини, ограничено (ниско) съдържание на протеини (но от високо качество), ниско съдържание на мед. С алкализиращо действие върху урината.

 • Състав

  Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

  Царевично нишесте, изсушени яйца, животински мазнини, свински черен дроб, различни захари, ориз, минерали, целулоза, ленено семе, микроелементи и витамини.

 • Средно съдържание на хранителни вещества и калории

  498.8 ккал (370г) консерва

  Хранителни вещества Суха храна1
  %
  Протеин 13.3
  Мазнини 26.6
  Сурови влакнини 1.6
  Въглехидрати / NFE 55.6
  Калций 0.52
  Натрий 0.30
  Калий 0.54
  Магнезий 0.123
  Общо омега-3 мастни киселини 0.47

  Референции

  1. Хранителни вещества в продукта след отстраняване на влагата. Използва се за сравняване на различни хранителни профили.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More