ПОДОБРЯВАМЕ ЖИВОТАЗАЕДНО

Животът е толкова по-забавен, когато кучето ви е здраво. Ето защо ние работим съвместно с ветеринарните лекари, за да осигурим най-добрите решения, базирани на храненето, които ще ви помагнат да се върнете към нормалния, пълноценен живот.

ПАРТНЬОРСТВО ЗА ИСТИНСКА ПРОМЯНА

Независимо какви са здравословните проблеми на кучето Ви, нашето партньорство с ветеринарните лекари ни поставя в уникалното положение да намерим решение. Попитайте ветеринарния лекар как Prescription Diet™ може да помогне на кучето Ви.

ИЗСЛЕДВАНИЯ И ИНОВАЦИИ В ХРАНЕНЕТО

Когато нашият научен подход към храненето се комбинира с експертизата на повече от 220 ветеринарни лекари и експерти по хранене от цял свят, става ясно, че ние сме много повече от производител на храни за домашни любимци. Ние обичаме животните и работим усърдно да променим живота им към по-добро.

НЕУСТОИМИ ВКУСОВЕ

И най-добрата храна на света няма да помогне, ако кучето Ви не я харесва. Зарадвайте го с деликатесни съставки, апетитни аромати и уникални форми и текстури, на които кучетата просто не могат да устоят.

НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ ЗА КАЧЕСТВО

Спокойствието е безценно. Ето защо само най-добрите съставки от най-надеждните източници са в основата на всички храни от серията Prescription Diet™. Заводите ни редовно се инспектират от отдела по качеството на Hill’s, както и от много държавни агенции. Научете още.

ОТТУК ЗАПОЧВА ДИЕТИЧНОТО ХРАНЕНЕ

Всичко започна с едно куче водач от Seeing Eye™, неговия най-добър приятел и един ветеринарен лекар с визия. Така д-р Марк Морис създава диетичната храна преди повече от 75 години. Оттогава насам ние я усъвършенстваме всеки ден. Продължаваме неговия ангажимент към иновациите с революционни продукти като Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™Prescription Diet™ Metabolic и много други.

Puppy + Vet

Контрол на теглото

96% от кучетата отслабнаха за два месеца вкъщи.

 

Puppy ID

Грижа за храносмилането

Висока смилаемост за по-добро усвояване на хранителните вещества.

Puppy pic

Кожни/хранителни алергии

Хидролизиран протеин и един източник на въглехидрати, за минимизиране на нежеланите реакции към храната.

Puppy and her owner

Грижа за уринарния тракт

Клинично доказано регулира киселинността на урината, за да предотврати образуването на струвитни кристали.

Puppy smile

Грижа за бъбреците

Клинично тествана храна за подобряване и удължаване на живота.

Грижи за кучето

СТАТИИ И ИНСТРУМЕНТИ

Център за грижи за домашни любимци