Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome задушено със зеленчуци

Храносмилателното здраве на вашето куче може да бъде повлияно отрицателно от много неща и когато Вашето куче има храносмилателно разстройство, това е неприятно преживяване за всички участващи. Добрата новина е, че можете да помогнете на кучето си да се почувства по-добре с храна, която по революционен начин подпомага храносмилателните проблеми, реагиращи на влакнини, като подобрява здравето на микробиома - уникалната чревна екосистема на животното Ви - като основна част от грижата за храносмилането. Специалистите по хранене на Hill’s и ветеринарни лекари формулираха Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome храната с ActivBiome+, иновативна технология за съставките, която поощрява регулярните и здрави изпражнения и поддържа здравето на храносмилателната система. Това неустоимо задушено със зеленчуци е с вкусни хапки в сос, формулирано с полезни съставки като пиле и моркови, които кучето Ви ще хареса.

Виж повече

Информация за продукта

 • Основни ползи

  Как работи:

  • Иновативна ActivBiome+ технология за съставките, патентован микс от активни влакнини, които клинично доказано подхранват чревния микробиом, за да се поддържа храносмилателното здраве и благоденствието.
  • Високи нива на Omega-3 мастни киселини (DHA & EPA).
  • Оптимален баланс между разтворими и неразтворими влакнини.

  Как помага:

  Клинично доказано Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome помага за втвърдяване на изпражненията за 24 часа и намалява риска от рецидив.


  • Действа бързо, за да подхрани микробиома на червата и да насърчи здравословните изпражнения.
  • Насърчава активността на полезните чревни бактерии за поддържане на храносмилателното здраве.
  • Помага за ограничаване на рецидивите на храносмилателни разстройства.

  100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

  * Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

  Допълнителна информация:

  Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Wet Food Food осигурява пълноценно хранене, от което се нуждае Вашето куче. Моля, консултирайте се с Вашия ветеринарен лекар за допълнителна информация как нашите диетични храни Prescription Diet могат да помогнат на Вашето куче да продължи да се радва на щастлив и активен живот.


  Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome задушено със зеленчуци за кучета е пълноценна диетична храна за домашни любимци, която намалява острите чревни абсорбционни нарушения и за компенсиране на лошо храносмилане при кучета в зряла възраст. Тази диетична храна за домашни любимци има повишено ниво на електролити, високо смилаеми съставки и ниско ниво на мазнини.


 • Препоръчителни дневни дажби

  Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

  Регулирайте количеството на храната, ако е необходимо, за да поддържате оптимално тегло. Ако не сте сигурни, попитайте ветеринарния си лекар.


  За най-добри резултати:

  • Постепенно въведете новата храна в рамките на 7 дни или следвайте препоръката на ветеринарния си лекар.
  • Хранете само с препоръчаната суха и мокра храна PRESCRIPTION DIET.
  • Разделете препоръчителната дневна дажба на малки порции и хранете през целия ден.
  • Трябва по всяко време да има достъп до прясна вода.
  • Препоръчителна продължителност на хранене: 1 до 2 седмици по време на и възстановяване от тежка диария. Компенсиране след неусвояване на хранителни вещества: 3 - 12 седмици или по-дълго, ако е необходимо.
  • Ветеринарния Ви лекар трябва да след състоянието на любимеца Ви.
  • Неизползвана, отворена храна да се съхранява на сухо място и далеч от влага.


  Дневни дажби смесено хранене

  Тегло на кучето — кг Количество на ден - 354 г Консерви Количество на ден - г
  1 0.25 + 10 г
  2 0.5 + 10 г
  4 0.5 + 50 г
  5 1 + 25 г
  10 1 + 100 г
  20 1 + 225 г
  30 2 + 245 г
  40 2 + 350 г
  50 2 + 440 г
  60+ 2 + 88 г / 10 кг

  Зряла възраст

  Тегло на кучето — кг Количество на ден - 12.5 oz (354 г) Консерви
  1 3/8
  2 5/8
  4 1
  5 1 1/4
  10 2 1/4
  20 3 2/3
  30 5
  40 6
  50 7 1/4
  60+ 1 1/4 / 10 кг

 • Състав

  Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

  СЪСТАВ: Месо и животински производни (пилешко 8%), производни от растителен произход, зърнени храни, екстракти от растителни протеини, зеленчуци (моркови 0,8%), масла и мазнини, минерали, плодове, семена.

 • Средно съдържание на хранителни вещества и калории

  500 java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException

  java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException

  Cannot serve request to /content/cp-sites/hills/hills-pet/bg_bg/home/dog-food/pd-canine-gastrointestinal-biome-chicken-vegetable-stew-canned.html on this server


  ApacheSling/2.6 (jetty/9.4.15.v20190215, Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 1.8.0_202, Linux 3.10.0-1127.13.1.el7.x86_64 amd64)
  Хранителни вещества В сухото вещество1
  %