Prescription Diet Canine i/d™ Low Fat задушено с пилешко и зеленчуци

Грижа за храносмилателната система

Неподходящите нива на мазнини в кръвта, неспособността за усвояване на протеините или липсата на производство на храносмилателни ензими от организма могат да се отразят негативно на храносмилателното здраве на Вашето куче. Ефективното храносмилане е от съществено значение за Вашето куче, за да може да изгради и възстанови тъканите и да получи енергия, и поради тези причини е важно да се дават храни, които са формулирани, за да подпомогнат здравето на храносмилателната система. За много кучета, страдащи от храносмилателни проблеми, е изключително важно да се дават храни с ниско съдържание на мазнини.

Диетолозите и ветеринарните лекари на Hill's разработиха Prescription Diet™ i/d™ Low Fat - клинично хранене, специално формулирано да подпомогне храносмилателното здраве на Вашето куче. Prescription Diet™ i/d™ Low Fat клинично доказано успокоява и подобрява здравето на стомашно-чревния тракт.

Тази неустоима храна Prescription Diet™ с внимателно приготвени хапки с пилешко и с добавени зеленчуци, осигурява на стопаните уникална връзка с техния домашен любимец.

Виж повече

Информация за продукта

 • Основни ползи

  Как работи:

  • Висока смилаемост и ниско съдържание на мазнини.
  • Обоготаена с пребиотични фибри и джинджифил.
  • Високи нива на омега 3 мастни киселини.
  • Клинично доказани антиоксиданти.

   


  Как помага:

  • Поддържа нормалното храносмилане и лесната абсорбция на хранителните вешества.
  • Поддържа здравословния баланс на чревните бактерии.
  • Поддържа здравето на имунната система.

   


  100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

  * Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

  Допълнителна информация:

  Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ Low Fat е пълноценна диетична храна, която напълно задоволява хранителните нужди на Вашето куче. Моля, консултирайте се с Вашия ветеринарен лекар как храните Prescription Diet™ могат да помогнат на Вашия любимец да се наслаждава на щастлив и активен живот.


 • Препоръчителни дневни дажби

  Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

  Регулирайте количеството храна според нуждите, за да се поддържа оптимално тегло. Ако не сте сигурни, попитайте вашия ветеринарен лекар. За най-добри резултати:

  • Преминете към новата храна на любимеца си постепеннио в рамките на 7 дни или следвайте препоръките на ветеринарния си лекар.Хранете само с препоръчаната суха или консервирана храна Prescription Diet™ и лакомства Hill's™.
  • Разделете препоръчителната дневна дажба на по-малки порции и давайте през деня.
  • По всяко време трябва да има достъп до прясна вода.
  • Водете редовно любимеца си при ветерния лекар, за да следи състоянието му.

  Препоръчителни дневни дажби

  Телесно тегло (кг) Консерви 354 гр
  2.5 4/5
  5 1 1/3
  10 2 1/4
  20 3 3/4
  30 5
  40 6 1/4
  50 + 1 2/5 на 10 кг

  ДНЕВНИ ДАЖБИ СМЕСЕНО ХРАНЕНЕ

  ДНЕВНИ ДАЖБИ СМЕСЕНО ХРАНЕНЕ
  Телесно тегло (кг) Консерви 354 гр Суха храна гр
  2.5 1/2 + 25
  5 1/2 + 70
  10 1 + 100
  20 1 + 230
  30 2 + 255
  40 2 + 360
  50 + 2 + 9 на кг

  Prescription Diet ™ i/d ™ Low Fat Canine задушено с пилешко и зеленчуци е пълноценна диетична храна за домашни любимци за намаляване на острите чревни абсорбционни нарушения и за компенсиране на малдигестията и екзокринната панкреатична недостатъчност при кучета в зряла възраст. Тази диетична храна за домашни любимци има повишено ниво на електролити, високосмилаеми съставки и ниско съдържание на мазнини.

 • Състав

  Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

  С пилешко и зеленчуци: свински черен дроб, оризово брашно, различни захари, царевично нишесте, пилешко (1%), ориз, минерали, животински овкусител, ленено семе, изсушена цвеклова каша, изсушено яйце, соево масло, целулоза, джинджифил, рибено масло, витамини и микроелементи. Общо зеленчуци 1%.

 • Средно съдържание на хранителни вещества и калории

  289 ккал/консерва

  Хранителни вещества В сухото вещество1
  %
  Протеин 23.4
  Мазнини 9.1
  Сурови влакнини 3.2
  Въглехидрати / NFE 57.6
  Калций 0.87
  Фосфор 0.59
  Натрий 0.44
  Калий 1.05
  Магнезий 0.086
  Таурин 0.13
  DHA 0.111
  EPA 0.119
  Общо омега-3 мастни киселини 1.09
  Общо омега-6 мастни киселини 2.48

  Референции

  1. Хранителни вещества в продукта след отстраняване на влагата. Използва се за сравняване на различни хранителни профили.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More