Hill's Science Plan Light Medium Mature Adult 7+ с пилешко

Храната HILL'S SCIENCE PLAN Light Medium Mature Adult е прецизно балансирана формула за кучета с ниска активност в напреднала възраст, които се нуждаят от нискокалорична диета за поддържане на здравословно тегло и начин на живот.

Ключови ползи

 • 16% по-малко калории спрямо HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult.
 • Създава чувство за ситост. Кучето се чувства сито между храненията.
 • Омега-6 мастни киселини и витамин Е за красива кожа и козина.

Виж повече

Информация за продукта

 • Основни ползи

  100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

  * Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

  Препоръчва се за:

  Кучета в напреднала възраст, 7+ години, които се нуждаят от по-малко калории (т.е. кучета, които са по-слабо активни, кастрирани или склонни към напълняване по друга причина).


  Противопоказания:

  Подрастващи кучета или кучета в зряла възраст (< 7 години). Бременни или кърмещи кучета. По време на бременност или кърмене кучетата трябва да преминат на Hill's Science Plan Puppy Small & Mini.


  Допълнителна информация:

  Вкусна и полезна храна за дълъг и щастлив живот. Вашият най-верен приятел винаги ви посреща с радост и дарява с безусловна любов. Всеки миг, който прекарвате заедно, е специален, затова ние се стремим да ви осигурим повече такива мигове. Със здравословни съставки и подходящи хранителни вещества HILL'S SCIENCE PLAN дава на Вашето куче храната, от която се нуждае, за да бъде здраво и щастливо през целия си живот.

  Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които надвишават стандартите на индустрията.


  Други подходящи продукти

  Серията SCIENCE PLAN обхваща различни сухи храни и лакомства за специфичните нужди на Вашето куче, както и консерви с разнообразни вкусове, които то ще обикне.  

   


 • Препоръчителни дневни дажби

  Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

  ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

  • Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.
  • За пръв път ползвате тази храна? Смесвайте увеличаващо се количество от новата храна с намаляващо количество от старата храна в рамките на 7 дни.
  • Винаги оставяйте прясна вода за пиене!
  • Хранителните нужди на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.
  • Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци, за да избегнете риска от задушаване.

  Препоръчителни дневни дажби

  Телесно тегло (кг) Суха храна г
  2.5 60
  5 105
  7.5 140
  10 175
  20 295
  30 400
  40 500
  50 590
  60 + 11 / кг

 • Състав

  Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

  СЪСТАВ: Царевица, пшеница, пилешки и пуешки протеин, целулоза, грахов протеин, животински овкусител, животинска мазнина, сушена цвеклова каша, ленено семе, минерали, растително масло, свински хрущял (източник на хондроитин сулфат), хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин).

 • Средно съдържание на хранителни вещества и калории

  3125 ккал/кг (313 ккал/100г)

  Хранителни вещества В сухото вещество1
  %
  Протеин 18.9 %
  Мазнини 11.4 %
  Въглехидрати / NFE 50.5 %
  Сурови влакнини 13.1 %
  Пепел 6 %
  Калций 0.92 %
  Фосфор 0.64 %
  Калий 0.99 %
  Натрий 0.32 %
  Магнезий 0.124 %
  Таурин 0.11 %
  Витамин A 9978 IU/kg
  Витамин C 110 ppm
  Витамин D 815 IU/kg
  Витамин E 661 IU/kg
  Общо омега-3 мастни киселини 0.92 %
  Общо омега-6 мастни киселини 2.8 %
  Бета-каротен 2.67 ppm

  Референции

  1. Хранителни вещества в продукта след отстраняване на влагата. Използва се за сравняване на различни хранителни профили.

Science Diet™ 

Прецизно балансирана храна, която може да промени живота на домашните любимци. Защото когато са по-здрави, са по-щастливи.

Find Out More