ПОДОБРЯВАМЕЖИВОТАЗАЕДНО

Животът е неизмеримо по-хубав, когато котката ви е здрава. Ето защо ние си партнираме с ветеринарните лекари, за да осигурим най-добрите решения, базирани на храненето, които ще ви помогнат да се върнете към нормалния, пълноценен живот.

Партньорство за истинска промяна

Независимо какви са здравословните проблеми на котката Ви, нашето партньорство с ветеринарните лекари ни поставя в уникалното положение да намерим решение.
Попитайте ветеринарния лекар как Prescription Diet™ може да помогне на котката Ви.

ИЗСЛЕДВАНИЯ И ИНОВАЦИИ В ХРАНЕНЕТО

Комбинирайте нашия научен подход към храненето с експертизата на повече от 220 ветеринарни лекари и експерти по хранене от цял свят и веднага става ясно: Ние сме много повече от обикновен производител на храни за домашни любимци. Ние обичаме животните и работим неуморно да направим живота им по-добър.

НЕУСТОИМ ВКУС

И най-добрата храна на света няма да помогне, ако капризната Ви котка не я харесва. Зарадвайте я с деликатесни съставки, апетитни аромати и уникални форми и текстури, на които котките просто не могат да устоят.

НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ ЗА КАЧЕСТВО

Спокойствието е безценно. Ето защо само най-добрите съставки от най-надеждните източници са в основата на всички храни от серията Prescription Diet™. Заводите ни редовно се инспектират от отдела по качеството на Hill’s, както и от много държавни агенции.

ОТТУК ЗАПОЧВА ДИЕТИЧНОТО ХРАНЕНЕ

Всичко започна с едно куче водач от Seeing Eye™, неговия най-добър приятел и един ветеринарен лекар с визия. Така д-р Марк Морис създава диетичната храна преди повече от 75 години. Оттогава насам ние я усъвършенстваме всеки ден. Продължаваме неговия ангажимент към иновациите с революционни продукти като Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™Prescription Diet™ Metabolic и много други.

 

Prescription Diet

 

Налични под формата на паучове за Вашата котка

 

Вижте всички

 

kitten selfie

Контрол на теглото

81% от котките отслабнаха за два месеца вкъщи.

Restless kitten

Грижа за храносмилането

Висока смилаемост за по-добро усвояване на хранителните вещества.

Petting

Кожни/хранителни алергии

Успокоява сърбящата кожа.

pets game

Грижа за уринарния тракт

Намалява риска от образуване на калциево-оксалатни и струвитни камъни.

Kitten Playing

Грижа за бъбреците

Клинично тествана храна за подобряване и удължаване на живота.

Грижи за котката

СТАТИИ И ИНСТРУМЕНТИ  Център за грижи за домашни любимци