Hill's Science Plan Perfect Weight Small & Mini Adult с пилешко

Hill's Science Plan Perfect Weight Small & Mini Adult е пълноценна храна с пилешко за кучета от малките породи (<10кг) над 1 год., с наднормено тегло или с тенденция за натрупване на тегло. Клинично доказано хранене за достигане и поддържане на здравословно тегло. Високопротеинова, богата на фибри формула, обогатена с L-карнитин и кокосово масло за поддържане на метаболизма.

Основни ползи

● Безопасна и ефективна загуба на тегло с видими резултати.

● Поддържане на здравословно тегло и дълготрайни резултати.

● Пребиотични фибри за здравословно храносмилане.

Виж повече

Информация за продукта

 • Основни ползи

  100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

  * Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

  Препоръчва се за:

  Кучета в зряла възраст над 1 година, от дребни породи до 10кг, нуждаещи се от нискокалорично хранене (по-слабо активни, кастрирани или склонни към натрупване на наднормено тегло).


  Противопоказания:

  Подрастващи, бременни или кърмещи кучета. По време на бременност или кърмене кучетата трябва да преминат на суха или мокра храна HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Puppy.


  Допълнителна информация:

  Вкусна и полезна храна за дълъг и щастлив живот. Вашият най-верен приятел винаги ви посреща с радост и дарява с безусловна любов. Всеки миг, който прекарвате заедно, е специален, затова ние се стремим да ви осигурим повече такива мигове. Със здравословни съставки и подходящи хранителни вещества HILL’S SCIENCE PLAN дава на Вашето куче храната, от която се нуждае, за да бъде здраво и щастливо през целия си живот.

  Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които надвишават стандартите на индустрията.


  Други подходящи продукти

  Серията SCIENCE PLAN обхваща различни сухи и мокри храни за специфичните нужди на Вашето куче, както и консерви с разнообразни вкусове, които то ще обикне.


 • Препоръчителни дневни дажби

  Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

  ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

  • Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.
  • За пръв път ползвате тази храна? Направете плавен преход от старата към новата храна в период от 7 дни, като всеки ден увеличавате количеството на новата и намалявате количеството на старата храна.
  • Винаги оставяйте прясна вода за пиене!
  • Хранителните нужди на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.
  • Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци, за да избегнете риска от задушаване.

  Препоръчителни дневни дажби

  Телесно тегло (кг) Суха храна г
  1.5 40
  2 50
  3 70
  4 85
  5 105
  7.5 140
  10 175

  Дневни дажби смесено хранене

  Телесно тегло (кг) Консерви 370 г
  1.5 1/4
  2 1/2
  3 1/2
  4 1/2
  5 1/2
  7.5 1
  10 1

 • Състав

  Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

  СЪСТАВ: пшеница, царевичен глутен, царевица, пилешки и пуешки протеин, грахово брашно, животински овкусител, целулоза, сушено доматено пюре, ленено семе, животинска мазнина, изсушена цвеклова каша, кокосово масло (2.2%), минерали, сушени моркови.

 • Средно съдържание на хранителни вещества и калории

  3181 ккал/кг (318 ккал/100г)

  Хранителни вещества В сухото вещество1
  %
  Протеин 27.7 %
  Мазнини 12.3 %
  Въглехидрати / NFE 41.1 %
  Сурови влакнини 13.2 %
  Пепел 5.6 %
  Калций 0.82 %
  Фосфор 0.66 %
  Калий 0.85 %
  Натрий 0.3 %
  Магнезий 0.134 %
  Витамин A 12692 IU/kg
  Витамин C 119 ppm
  Витамин D 844 IU/kg
  Витамин E 447 IU/kg
  Общо омега-3 мастни киселини 0.73 %
  Общо омега-6 мастни киселини 2.4 %
  Бета-каротен 5.65 ppm
  L-карнитин 410.7 ppm

  Референции

  1. Хранителни вещества в продукта след отстраняване на влагата. Използва се за сравняване на различни хранителни профили.

Science Diet™ 

Прецизно балансирана храна, която може да промени живота на домашните любимци. Защото когато са по-здрави, са по-щастливи.

Find Out More