Правилната комбинация от хранителни вещества и съставки в храната на Вашето куче

Published by
четиво за Време за прочитане на материала

IngredientsХранителните вещества и висококачествените съставки са от еднаква важност в една храна за домашни любимци. Въпреки това, висококачествените хранителни вещества са от жизненоважно значение, защото организмът абсорбира хранителни вещества, а не съставки. Оптималната комбинация от хранителни вещества е резултат от качествени съставки, които, заедно със старателно събраната информация от нашата експертна ветеринарна общност, е формулирана на базата на тези принципи:

 • Съставките трябва да се избират заради хранителните вещества, качеството и вкусът им
 • Балансираната комбинация от качествените съставки трябва да съдържа протеини, мазнини, въглехидрати, фибри, витамини и минерали, за да отговаря на хранителните нужди на едно куче
 • Една отделна съставка не прави една храна по-добра или по-лоша; храната за кучета е сбора от компонентите й

Ключови въпроси/h3>
 • Не можете да приемете, че една храна за кучета е подходяща за Вашето куче след като само сте прочели списъка със съставки, защото подходящите количества от отмерените с най-голяма прецизност хранителни вещества, са също толкова важни, колкото и самите съставки.

Транспортни средства

Хранителните вещества са протеините, въглехидратите, мазнините, влакнините, витамините и минералите.

IСъставките са транспортните средства за тези хранителни вещества. Царевицата, например, е източник на въглехидрати, есенциални мастни киселини и протеини — хранителни вещества, които са необходими за доброто здраве. С повишаването на качеството на една съставка, се повишава и способността на едно куче да абсорбира и оползотворява хранителните вещества за оптимално здраве.

Нека разгледаме по-подробно съставките в една храна за кучета, основните хранителни вещества, които те предоставят и ползите, които имат те за здравето на кучетата.

 • Царевица, ориз, ечемик, сорго — Въглехидрати, доставящи енергия, и други хранителни вещества за здрава кожа и козина
 • Животински мазнини, рибено и растително масло — Мазнини и есенциални мастни киселини, доставящи енергия, подобрен вкус и здрава кожа и козина
 • Прясно месо, пиле, пилешко месо, соево брашно и яйца - Висококачествен протеин за мускулен тонус, правилно развитие и здрава кожа
 • Целулоза, соеви продукти и пулп от цвекло — Източници на влакнини, които подпомагат здравето на чревния тракт; някои от тях са полезни при контрола на теглото

Оптималната комбинация

Не можете да приемете, че една храна за кучета е подходяща за Вашето куче след като само сте прочели списъка със съставки, защото хранителните вещества са също толкова важни, колкото и съставките. Създаването на висококачествена кучешка храна изисква точна комбинация от съставки, която да отговори на конкретен хранителен профил, базиран на етапа от живота, на начина на живот или на здравословното състояние на кучето. Hill’s комбинира висококачествени и богати на хранителни вещества съставки, за да създаде балансирани храни, на които хората се доверяват, и които се препоръчват от ветеринарните лекари вече повече от 60 години -- това е само една от причините, Hill’s Science Plan да е препоръчвана от ветеринарните лекари храна за кучета # 1, с която и те самите хранят собствените си кучета.

Свързани статии

Свързани продукти

 • В следващите минути трябва да получите имейл, съдържащ връзка за нулиране на паролата ви.
 • Забравихте паролата си?
 • Забравихте паролата си?
 • Тук ще намерите отговори на най-честите потребителски въпроси за храните на Hill's™. Ако не откриете това, което търсите, не се колебайте да се свържете с нас за отговор.