Горещи новини от новия център по хранене на Hill's - "Small Paws"

Лидерите в центъра по хранене в Топека и изпълнителният директор на компанията Hill's Parent Colgate-Palmolive Company създадоха нов, иновативен, специализиран център по хранене, насочен към нарастващата популация на малки и миниатюрни породи кучета.

Topeka, KS, 16 август 2019 г. - Вчера, Hill’s Pet Nutrition проведе церемония по откриването на център по хранене, фокусирано върху нуждите на малки кучета - „Small Paws“ (в превод "Малки лапи"), финансиран в размер на 20 000 долара и разположен на 2 322 квадратни метра. В проекта е включен и Център за ангажираност, към който са включени ветеринарни лекари и други експерти, полагащи грижа за любимците.

"Ние, от Hill's, сме развълнувани да обявим разширяването на нашия световно известен център по хранене на домашни любимци, за да се съсредоточим върху специалните нужди на малките породи кучета, както и да засилим участието на тези, които се грижат за домашните любимци чрез новия Център за ангажираност“, заяви президентът на Hill's - Джеспер Норденгаард. „Ние винаги инвестираме в изследвания и разработки, за да задоволим хранителните нужди на домашните любимци, както и да се учим от ветеринарни лекари, клиенти и тези, които полагат грижи за кучета и котки, чрез техния опит. Ето как изпълняваме мисията си да преобразяваме живота."

„Това е чудесен ден за екипа на Hill's, и ние сме особено благодарни на лидерите на Topeka и невероятния талант в общността, които помагат на Hill's да бъде най-добрата марка за това, което правим“, добави Норденгаард. Новият център ""Small Paws" включва най-съвременните съоръжения и технологии и ще бъде дом за 80 миниатюрни породи кучета под 5 кг. които ще се възползват от специално формулираното хранене, разработено за техните уникални нужди. Центърът ще бъде посветен на изключителни ветеринарни грижи и ще предлага разнообразни дейности на закрито и на открито, които кучетата могат да изберат през деня, включително открит парк Bark. Центърът за ангажираност ще има отделено пространство за провеждане на образователни семинари и програми за продължаващо обучение на студентите и специалистите по ветеринарна медицина.

„По целия свят има непрекъснато увеличаване на популацията на миниатюрните породи кучета. Нашата инвестиция в това специализирано съоръжение ще ни помогне да разработим храна с вкуса и естетиката, която малките кучета предпочитат и която работи най-добре за тяхното отличаващо се поведение и уникална физиология“, заяви Дейв Балога, вицепрезидент по наука и технологии в Hill's. „Центърът Small Paws ще ни позволи да разберем по-добре техните нужди и да открием нови начини, по които да им помогнем да водят щастлив и здравословен начин на живот.“

Днес повече от половината кучета в САЩ са от малки и миниатюрни породи, а процентът расте. Тези малки кучета имат различни нужди, в сравнение с по-големите си братовчеди. Например, малките им стомаси предполагат хранене на малки порции през целия ден, вместо да ядат на едно или две големи хранения като по-големите кучета. И поради по-високия си специфичен метаболизъм, малките кучета ядат повече от големите кучета.

На откриването говориха г-н Норденгаард; Г-н Балога; кметът на Топека - Мишел Де Ла Исла; Моли Хоуи - старши вицепрезидент по Икономическо развитие за партньорството в Topeka ; Бони Ръш - декан на Колежа по ветеринарна медицина в държавния университет в Канзас; и Ноел Уолъс - президент и главен изпълнителен директор на Colgate-Palmolive, компанията майка на Hill's. Към събитието се присъединиха и комисарят на окръг Шауни - Кевин Кук и държавният министър на търговията Дейвид Толанд. Присъстваха и партньори от местното дружество Helping Hands Humane от Топека, Канзас.

Group of people wearing hard hats with shovels at a groundbreaking ceremony for Hill's Pet Nutrition.

Повече за Hill's Pet Nutrition

Основана преди повече от 75 години с непоколебим ангажимент за храненето на домашните любимци, мисията на Hill's е да помогне за обогатяване и удължаване на специалните отношения между хората и техните домашни любимци. Hill's е посветена на пионерски изследвания и новаторско хранене за кучета и котки, основаващо се на научно разбиране на техните специфични нужди. Терапевтични храни за домашни любимци на HILL'S Prescription Diet и храните за ежедневно хранене HILL'S Science Plan се продават във ветеринарните клиники и специализирани търговци на дребно по целия свят. Повече информация относно Hill's, нашите продукти и хранителната ни философия, можете да намерите в сайта HillsPet.bg, в менюто "ЗА HILL'S".

Повече за Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive е водеща световна компания за потребителски продукти, фокусирана върху грижи за устната кухина, лична хигиена, продукти за дома и хранене на домашни любимци. С над 34 000 души персонал и продукти, продавани в над 200 страни, Colgate е известен с продукти за домакинството като Colgate, Palmolive, Еlmex, Tom's of Maine, Sorriso, Speed ​​Stick, Lady Speed ​​Stick, Softsoap, Irish Spring, Protex, Sanex, Elta MD, PCA Skin, Ajax, Axion, Fabuloso, Soupline и Suavitel, както и научно разработената храна за любимци - Hill's. Компанията е призната и за лидерството си и иновации в насърчаването на екологичната устойчивост и благосъстоянието на общността, включително постиженията си в пестенето на вода, намаляването на отпадъците, насърчаването на рециклирането и подобряването на денталното здраве на деца в бедни общности чрез програмата си Bright Smiles, Bright Futures, която е достигнала повече от 1 милиард деца от 1991 г. За повече информация за глобалния бизнес на Colgate и как компанията изгражда бъдеще, на което да се усмихва, посетете ColgatePalmolive.com.

За контакти
САМ БС ЕООД - официален представител на Hill's Pet Nutrition за България
(359) 2 8100173
hills@sambs.bg