Hill's® Prescription Diet® j/d® Feline

Клинично доказано помага на котки със ставни проблеми да ходят, играят и изкачват по стълби по-лесно, като облекчава болезнените стави и запазва здравия хрущял.

Вижте разликата за 28 дни.

Виж повече

Информация за продукта

 • Основни ползи

  Как помага:

  Hill's™ Prescription Diet™ Feline j/d™ клинично доказано помага за подобряване на подвижността в рамките на 28 дни, след назначаване на диетата, благодарение на правилен баланс на хранителни вещества, DHA (специално Омега-3 масло) и Омега 3 мастни киселини

  Основни характеристики

  • Клинично доказано: помага на котки със ставни проблеми да ходят, играят и изкачват стълби по-лесно в рамките на 28 дни, след назначаване на диетата
  • Поддържа здравословно функциониране на хрущяла и облекчава болезнеността в ставите.
  • Помага за поддържане на ставния хрущял, благодарение на високите нива на DHA (специална Омега-3 мастна киселина от рибено масло) и глюкозамин и хондроитин сулфат от естествени източници

   

  Моля, консултирайте се с ветеринарния лекар на Вашата котка за допълнителна информация и насоки, относно най-добрия избор за Вашия любимец.


  100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

  * Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 • Препоръчителни дневни дажби

  Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

  Препоръчителни дневни дажби

  Телесно тегло (кг) Консерви 156 гр
  2 3/4 - 1
  3 1 - 1 1/3
  4 1 1/4 - 1 2/3
  5 1 1/3 - 2
  6 1 2/3 - 2 1/4
  7 + 1/3 на кг

  Prescription Diet™ j/d™ Feline е пълноценна диетична храна за подпомагане метаболизма на ставите при котки в зряла възраст с остеоатритни заболявания. С високи нива на DHA, Омега-3 мастни киселини и витамин Е.

 • Състав

  Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

  С пилешко: свинско, пилешко (8%), царевично нишесте, целулоза, суроватка на прах, пшенично брашно, животински мазнини, животински овкусител, рибено масло, царевичен глутен, соево масло, минерали, оризово брашно, изсушен пилешки хрущял, суха бирена мая, таурин, витамини и микроелементи.

 • Средно съдържание на хранителни вещества и калории

  154 ккал / 5.5oz (156г) консерва

  Хранителни вещества В сухото вещество1
  %
  Протеин 38.0
  Мазнини 21.2
  Сурови влакнини 7.4
  Въглехидрати / NFE 27.5
  Калций 0.88
  Фосфор 0.71
  Натрий 0.39
  Калий 0.87
  Магнезий 0.060
  Таурин 0.50
  DHA 0.302
  Общо омега-3 мастни киселини 1.16
  Общо омега-6 мастни киселини 4.19
  Пепел 5.9
  Бета-каротен 1.47 ppm

  Референции

  1. Хранителни вещества в продукта след отстраняване на влагата. Използва се за сравняване на различни хранителни профили.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More