Alt Text
Alt Text

Вижте изображението в по-голям размер

Hill's Vet Essentials Adult с крехко пилешко и зеленчуци

НАЛИЧНО В ОПАКОВКИ ОТ
363g

Hill's

ПРЕПОРЪЧВАНО

ОТ ВЕТРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката

Храната за кучета Hill's VET ESSENTIALS Adult с вкусно крехко пиле и зеленчуци е усъвършенствана формула с 5 незаменими ползи за здравето (предлага се само във ветеринарните клиники).

  • Храносмилане Поддържа доброто храносмилане.
  • Здрави мускули: Поддържа мускулите здрави
  • Жизненоважни органи: Поддържа жизненоважните органи
  • Кожа и козина: Поддържа кожата и козината
  • Имунитет: Клинично доказани антиоксиданти за здрава имунна система

Допълнителна информация:

Здравословният избор е от значение не само за Вас, но и за Вашия любимец. Повече от 75 години Hill's се грижи за здравето на домашните любимци.

Всяка храна Hill's VET ESSENTIALS е с уникална формула, осигуряваща 5 незаменими ползи за здравето на Вашия любимец, и се предлага само във ветеринарните клиники. Висококачествената храна, заедно с редовните упражнения и прегледи при ветеринарния лекар, увеличават максимално шанса на домашните любимци да бъдат здрави и щастливи.

Произведено в Европа от изпитани съставки, подбрани от цял свят.

Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които надвишават стандартите на индустрията.

Вие можете да промените живота на кучетата и котките в центровете за бездомни животни. С всяка покупка на Hill's VET ESSENTIALS, Вие помагате за изхранването на над 100 000 бездомни животни, всеки ден, 365 дни в годината.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите.*

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ   КЛЮЧОВИ ПОЛЗИ
Висококачествени съставки Балансирани За добро храносмилане
Протеин Апетитно пиле За здрави мускули,
Витамини и минерали Контролирано съдържание За поддържане на жизненоважните органи.
Омега мастни киселини и витамин Е Включени За здрава кожа и козина
Отлична антиоксидантна формула. Клинично доказани нива висококачествени антиоксиданти; високо съдържание витамин Е Неутрализира свободните радикали и допринася за поддържане на здрава имунна система.

Храните за домашни любимци на Hill's обхващат различни сухи храни и лакомства за специфичните нужди на Вашето куче, както и консерви с разнообразни вкусове, които то ще обикне.  

 

Препоръчва се за

Кучета от средни породи, зряла възраст 1–6 години.

Не се препоръчва за

Подрастващи кучета, бременни или кърмещи кучета.

По време на бременност или кърмене кучките трябва да преминат на сухата храна Hill's VET ESSENTIALS GROWTH Puppy (но не VET ESSENTIALS GROWTH Large Breed Puppy).

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Горди сме, че вече сме помогнали на 13 милиона любимци от приюти да намерят своя дом завинаги. И продължаваме.

 

СЪСТАВ: пилешко (17%), свинско, моркови, оризово нишесте, картофено нишесте, захари, дехидратиран свински протеин, брашно от грахови трици, кафяв ориз, брашно от грах, грах, минерали, хидролизиран животински протеин, ленено семе, пилешки бульон на прах, сушени картофи, сушен спанак. Общо зеленчуци 4.5%.

 

ANALYTICAL CONSTITUENTS: Protein 6.7%, Fat content 3.0%, Crude fibre 0.77%, Crude ash 1.6%, Moisture 79.1%, Calcium 0.26%, Phosphorus 0.17%, Sodium 0.14%, Potassium 0.24%, per kg: Vitamin A 14,400IU, Vitamin D3 240IU.

 

ADDITIVES PER KG: Nutritional additives: 3b103 (Iron) 40.0mg, 3b202 (Iodine) 0.6mg, 3b405 (Copper) 1.2mg, 3b503 (Manganese) 1.0mg, 3b603 (Zinc) 27.5mg; coloured with natural caramel.

Препоръчителни дневни дажби

Телесно тегло (кг) Консерви 363 г
2.5 3/4
5 1 1/3
7.5 1 3/4
10 2 1/4
20 3 2/3
30 5
40 6
50 1 1/4
60 + 1 1/3 на кг

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

  • Покрийте и приберете в хладилник неизползваната част.
  • Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.
  • За пръв път ползвате тази храна? Смесвайте увеличаващо се количество от новата храна с намаляващо количество от старата храна в рамките на 7 дни.
  • Винаги оставяйте прясна вода за пиене!
  • Хранителните нужди на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.

СТАРА ХРАНА

НОВА ХРАНА

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Healthy Advantage™ 

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More