Alt Text
Alt Text

Вижте изображението в по-голям размер

Hill's Vet Essentials Mature Adult Small & Mini с пилешко

НАЛИЧНО В ОПАКОВКИ ОТ
2kg, 7kg

Hill's

ПРЕПОРЪЧВАНО

ОТ ВЕТРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката

Храната за кучета Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult Small & Mini с пилешко е усъвършенствана формула с 5 незаменими ползи за здравето, вкл. уникална клинично доказана дентална технология за здрави зъби и венци (предлага се само във ветеринарните клиники). По-големите гранули с уникална технология, която осигурява клинично доказано почистващо действие, подобно на четка за зъби.

 • Здрави зъби: Клинично доказана дентална технология на гранулите, която намалява плаката и зъбния камък за здрави зъби и венци
 • Храносмилане: С оптимален микс от фибри, вкл. пребиотици, за здрава храносмилателна система
 • Тегло: Помага за поддържане на оптимално тегло чрез клинично доказани нива L-карнитин и високо съдържание на фибри
 • Кости и стави: Поддържа ставите за активна подвижност и лекота на движенията
 • Имунитет: Високи нива антиоксиданти за поддържане на естествените защитни сили на организма

Допълнителна информация:

Здравословният избор е от значение не само за Вас, но и за Вашия любимец. Повече от 75 години Hill's се грижи за здравето на домашните любимци.

Всяка храна Hill's VET ESSENTIALS е с уникална формула, осигуряваща 5 незаменими ползи за здравето на Вашия любимец, и се предлага само във ветеринарните клиники. Висококачествената храна, заедно с редовните упражнения и прегледи при ветеринарния лекар, увеличават максимално шанса на домашните любимци да бъдат здрави и щастливи.

Произведено в Европа от изпитани съставки, подбрани от цял свят.

Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които надвишават стандартите на индустрията.

Вие можете да промените живота на кучетата и котките в центровете за бездомни животни. С всяка покупка на Hill's VET ESSENTIALS, Вие помагате за изхранването на над 100 000 бездомни животни, всеки ден, 365 дни в годината.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите.*

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ   КЛЮЧОВИ ПОЛЗИ
Протеин; калций; фосфор; натрий Контролирано съдържание Осигурява идеален баланс за добро здраве. Предотвратява прекомерния прием на храна, който би могъл да влоши здравето.
Енергийна плътност; мазнини Контролирани Помага за предотвратяване на напълняването.
Технология с фибри Клинично доказана дентална технология, при която фибрите са подредени в матрица по специален начин Фибрите прочистват зъбната повърхност, намалявайки плаката и зъбния камък за здрави зъби и венци.
Размер на гранулите По-голям Подходящ размер гранули за малки и мини породи кучета, поддържат зъбите здрави.
Фибри Увеличено съдържание Увеличават обема на храната, което поддържа чувството за ситост. Подпомага редовното изхождане.
Пребиотични фибри Добавени Подобряват стомашно-чревното здраве.
L-карнитин Добавен, клинично доказани нива Улеснява преобразуването на мазнините в енергия, ограничавайки тяхното натрупване, и запазва чистата мускулна маса.
Глюкозамин и хондроитин сулфат Обогатена Поддържа ставите за активна подвижност и лекота на движенията
Омега-6 мастни киселини Високо съдържание Допринася за здрава кожа и козина.

Храните за домашни любимци на Hill's обхващат различни сухи храни и лакомства за специфичните нужди на Вашето куче, както и консерви с разнообразни вкусове, които то ще обикне.  

 

Препоръчва се за

 • Кучета от малки и мини породи над 7 години.

Не се препоръчва за

Подрастващи кучета, бременни или кърмещи кучета.

По време на бременност или кърмене кучките трябва да преминат на сухата храна Hill's VET ESSENTIALS GROWTH Puppy (но не VET ESSENTIALS GROWTH Large Breed Puppy).





Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Горди сме, че вече сме помогнали на 13 милиона любимци от приюти да намерят своя дом завинаги. И продължаваме.

 

СЪСТАВ: царевица, Пилешки (9%) и пуешки дехидратиран протеин (общо птичи продукти 14%), целулоза, брашно от грахови трици, пшеница, сушена цвеклова каша, хидролизиран животински протеин, животинска мазнина, ленено семе, растително масло, минерали, свински хрущял (източник на хондроитин сулфат), хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин).

Препоръчителни дневни дажби

Телесно тегло (кг) Суха храна г
2 55
3 70
4 90
5 105
7.5 145
10 180

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

 • Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.
 • За пръв път ползвате тази храна? Смесвайте увеличаващо се количество от новата храна с намаляващо количество от старата храна в рамките на 7 дни.
 • Винаги оставяйте прясна вода за пиене!
 • Хранителните нужди на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.
 • Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци, за да избегнете риска от задушаване.

СТАРА ХРАНА

НОВА ХРАНА

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Ден 1-2

Ден 3-4

Ден 5-6

Ден 7

Healthy Advantage™ 

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More