Ежедневни грижи

Чудите се как да се грижите най-добре за кучето си? Научете тук. 

0 РЕЗУЛТАТА, ПОДРЕДЕНИ ПО:

Съответствие

Грижи за кучето

Понякога грижите за кучето стават непосилни. Иска Ви се да бъдете стопанин, който има всички отговори, но въпросите не спират да изникват. Може би се чудите дали може да го качите на самолет, колко често да го къпете или дали домът Ви е безопасен за него. За щастие, е ние имаме отговорите на тези въпроси тук. 

happy dog

Пътуване с кучето

Вероятно пътуването с куче с кола ви е познато, много кучета ходят на излети със стопаните си, но какво е положението със самолетите? Ако кучето е много малко, има шанс да бъде допуснато в пътническия салон, стига транспортната клетка да отговаря на изискванията. Повечето големи кучета обаче трябва да пътуват в транспортна клетка в товарното отделение. При пътуването със самолет трябва да се съобразят много неща, затова винаги проверявайте условията на конкретната авиолиния, защото всяка от тях има свои такива.

thirsty dog

ГРУМИНГ

Да бъде кучето Ви здраво и щастливо означава да поддържате козината и кожата му. Правилната храна може да помогне, а в зависимост от козината, някои кучета може да се нуждаят и от груминг. Може да го водите редовно на професионален груминг или да го правите сами. Използвайте шампоан за кучета и не забравяйте, че макар ресането на козината да е съществена част от груминга, миенето на зъбите е не по-малко важно.